Servicii

Ortodontie

Ortodontie

Pentru a elimina deficientele legate de alinierea dintilor, spatiere sau incongruenta, se aplica programe de tratamente ortodontice. Aparatele care se utilizeaza pentru aceste tratamente, fixe sau mobile, dupa caz, rezolva problemele ocluzale si cele estetice. Dupa aplicarea lor, medicii nostri va ofera asistenta pe termen lung in a urma instructiunile corecte, a mentine igiena si functionarea acestor aparare purtate pe termen lung.

Aparate dentare fixe

Exista mai multe tipuri de aparate dentare fixe, fiecare avand acelasi nivel de performanta, diferentele fiind doar la nivel estetic si financiar.

Aparat dentar metalic

Acesta ofera cel mai bun raport calitate-pret si sunt cele mai cunoscute tipuri de aparate. Simplu si eficient, acesta este potrivit pentru majoritatea cazurilor, inclusiv pentru cele mai grave. Singurul dezavantaj este de ordin estetic, acesta fiind foarte vizibil, insa eficienta si raportul calitate-pret sunt fac din aparatul metalic o optiune foarte buna de tratament.

Un aparat dentar metalic costa 2.000 lei / arcada.

Aparat dentar ceramic

Acesta este confectionat dintr-un material ceramic, de aceeasi culoare ca cea a dintilor, asadar este mult mai putin vizibil comparativ cu cel metalic. La nivel estetic, este compromisul perfect intre cel metalic si cel realizat din safir, care este complet transparent.

Un aparat dentar ceramic costa 3.000 lei / arcada.

Aparat dentar safir

Acest tip de aparat este aproape invizibil, materialul din care este confectionat (safirul) fiind complet transparent. Safirul este un mineral foarte dur, cu proprietati similare cu ale diamantului, care isi pastreaza claritatea in timp; nu se pateaza de la colorantii adaugati in mancare. Fiind la fel de eficient precum aparatele metalice sau ceramice, este o optiune excelenta pentru persoanele preocupate de aspectul fizic.

Un aparat dentar din safir costa 3.500 lei / arcada.

Aparat dentar lingual (invizibil)

Daca aparatul dentar din safir este aproape invizibil, cel lingual este complet invizibil pentru cei din jur. Acesta se fixeaza in partea din spate a dintilor, nefiind vizibila nicio componenta a acestuia. Fiind realizat din aur, are un cost mai ridicat, insa este optiunea perfecta pentru persoanele care nu doresc ca cei din jur sa observe faptul ca folosesc un aparat dentar.

Aparate dentare mobile

Aparatele dentare mobile au un avantaj major; faptul ca pot fi indepartate in timpul meselor, facand igiena orala mult mai usoara, fiind mult mai comod pentru pacient. De asemenea, acestea nu sunt foarte vizibile, in special aparatul Invisalign, care este complet transparent.

Aparat dentar mobil (copii)

Acest tip de aparat se foloseste pentru ghidarea si corectarea defectelor danturii la copii, deoarece acestia cresc intr-un ritm accelerat, iar aparatul se poate adapta cu usurinta de catre medicul dentist pentru a tine pasul cu dezvoltarea. Chiar daca se pot da jos cu usurinta, trebuie tinut cont de faptul ca acesta trebuie purtat un anumit numar minim de ore in fiecare zi, dupa instructiunile medicului stomatolog.

Aparat dentar Invisalign

Acesta este realizat cu ajutorul tehnologiei 3D; la inceput, se face o schita a intregii danturi a pacientului, dupa care, cu ajutorul programelor specializate, se realizeaza o serie de aparate (gutiere), care ghideaza treptat dintii in directia dorita. Periodic, se schimba aparatul folosit pana se ajunge la rezultatul dorit. Costul acestui tip de aparat este destul de ridicat, insa e compensat de avantajul de ordin estetic si confortul oferit de indepartarea acestuia in timpul meselor.


DE CE CONFIDENT?

  • Medicii nostri trateaza fiecare caz cu interes maxim
  • Suntem disponibili non-stop pentru urgente
  • Dispunem de tehnologie de ultima ora
  • Costurile sunt adaptate nevoilor pacientilor
  • Suntem usor de gasit si simplu de abordat
  • Oferim garantii pentru lucrarile noastre
  • Oferim servicii stomatologice complete
  • Oferim consultanta pe termen lung
2,000 Pacienti tratati
750 Cazuri clinice
100% Satisfactia clientilor
scroll up