Despre noi

Oferim o multime de zambete gratis!

DESCRIERE GENERALA

Aflat in centrul orasului Cluj-Napoca, pe strada Motilor, Centrul Stomatologic Confident se adreseaza pacientilor de orice varsta, care se confrunta cu probleme medicale dentare sau care doresc sa-si imbunatateasca stilul de viata prin aplicarea de tratamente estetice avansate sau care tin de o igiena corecta a danturii.

Echipa Centrului Stomatologic Confident este formata din oameni pasionati de ceea ce fac, implicati in munca lor, care pun mereu nevoile pacientilor pe primul loc. Medicina dentara evolueaza constant, iar echipa noastra este mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu. Aparatura si tehnologia de ultima ora ne sustin in demersul nostru de a oferi pacientilor o experienta placuta si tratamente eficiente. Cabinetul Confident Medical este un spatiu ultramodern, echipat cu scaune si dispozitve de ultima ora, situat in inima Clujului, accesibil tuturor oamenilor.

Cand vine vorba de proceduri dentare elaborate, costurile pot deveni o problema pentru o mare parte din pacienti. Din acest motiv, fiecare pacient are ocazia de a beneficia de un plan flexibil, care tine cont de nevoile sale, prin care primeste mai multe alternative de realizare si de finantare a lucrarilor si a tratamentelor stomatologice.

VIZIUNE

Problemele moderne sunt generatoare de stres si nesiguranta. Se poate vedea asta cel mai des pe fetele oamenilor. Poti insa sa schimbi starea unei persoane, oferindu-i candoarea un zambet. Nu costa nimic, si aproape de fiecare data vei avea supriza de a fi rasplatit cu un zambet inapoi. Modul in care fiecare om abordeaza lucrurile in viata tine de increderea personala. Iar aceasta poate fi usor observata si admirata de catre cei din jur atunci cand persoana e fericita si zambeste cu mult curaj.


DE CE CONFIDENT?

  • Medicii nostri trateaza fiecare caz cu interes maxim
  • Suntem disponibili non-stop pentru urgente
  • Dispunem de tehnologie de ultima ora
  • Costurile sunt adaptate nevoilor pacientilor
  • Suntem usor de gasit si simplu de abordat
  • Oferim garantii pentru lucrarile noastre
  • Oferim servicii stomatologice complete
  • Oferim consultanta pe termen lung
2,000 Pacienti tratati
750 Cazuri clinice
100% Satisfactia clientilor
scroll up